FAQ

Is Hulpvaardige Handen betrouwbaar?
Ja! Hulpvaardige Handen waarborgt haar betrouwbaarheid en kwaliteit door aangesloten te zijn bij verschillende beroepsverenigingen zoals het Oranje Kruis, NIBHV, NRR, et cetera. Daarnaast hebben uw docenten vele jaren ervaring binnen het vakgebied en blijven constant op de hoogte door deel te nemen aan bijscholingsavonden en verschillende congressen.

Wordt de cursus vergoedt door de zorgverzekering?
Om te weten of u in aanmerking komt voor vergoeding van de cursus kunt u het beste uw polisvoorwaarden nakijken. Bij twijfel neemt u contact op met uw zorgverzekeraar. Ook kan het zijn dat de cursus vergoed wordt door uw werkgever. Raadpleeg uw leidinggevende om te weten of u hiervoor in aanmerking komt.

Ik heb mijn diploma/certificaat behaalt. En nu?
Nadat u uw diploma hebt behaald worden uw gegevens opgeslagen in het klantenbestand van Hulpvaardige Handen. Zodra uw diploma/certificaat dreigt te verlopen krijgt u hiervan een melding. U kunt u daarna inschrijven voor de verschillende herhalingslessen om uw geldigheid te behouden.

Waar worden de lessen gegeven?
De locatie van de lessen verschilt per cursus. Kijk onder het kopje agenda of er binnenkort bij jou in de buurt een cursus wordt gegeven.

Hoe verloopt de betaling?
Nadat u de cursus met succes hebt afgerond ontvangt u per post de factuur. Het daarop vermelde bedrag kunt u binnen 14 dagen overmaken.

Hoeveel deelnemers zijn er per cursus?
Dit varieert, maar er wordt een maximum gesteld van 12 deelnemers.

Login Form